Zuhanykabin

egyedi zuhanykabin

Az egyedi zuhanykabin sokkal szebbé és esztétikusabbá teszi fürdőszobáját! Ugye nem árultam el túl nagy titkot ezzel? Persze ettől jóval több érv szól amellett, hogy miért érdemes egyedi zuhanykabint terveztetni és beépíttetni adott helyiségbe. Nincs két egyforma ember, ahogy nincs két egyforma tér sem. Segítségemmel az Ön ízlésének megfelelően alakíthatja ki fürdőszobáját is. Teret engedünk egyéniségének és fantáziájának, kihasználva az üveg csodálatos tulajdonságait. Legyen bármilyen elképzelése az ideális zuhanykabinról, minden igényre testreszabot megoldást kínálok egyedi zuhanykabin megoldásaimmal.

Zuhanykabin / Egyedi zuhanykabint típusok

oldalfalas zuhanykabin

fülke zuhanykabin

sarokbeszálló zuhanykabin

lekerekített zuhanykabin

ötszög zuhanykabin

félkör zuhanykabin

beálló zuhanykabin

oldalfal, ajtó nélkül

A zuhanykabin anyaga 8mm vastag edzett biztonsági üvegből van tervezve. Keret nélküli minimál design nincs nagy méretű szerelvény. Kiemelten fontos, hogy amikor figyelembe vesszük, mennyi egyedi zuhanykabin típusból lehet választani, körülbelül ugyanennyi zuhanykabin ajtó is rendelkezésre áll, mint választási lehetőség. Azonban nem biztos, hogy a kiválasztott egyedi zuhanykabin típushoz a megfelelő zuhanykabin ajtót választottuk ki, ezért érdemes már a legelején szakember segítségét kérni, hogy ne a kivitelezés közben derüljön ki, hogy mégsem megvalósítható álmaink fürdőszobája.

A  következő zuhanykanin ajtó fajták állnak rendelkezésére

egyrészes zuhanykabin ajtó

kétrészes zuhanykabin ajtó

kétrészes zuhanykabin tolóajtó

háromrészes zuhanykabin tolóajtó

négyrészes zuhanykabin tolóajtó

harmónika zuhanykabin ajtó

Amennyiben minél hamarabb szeretné használni álmai fürdőszobáját, hívjon hiszen nem csak a fürdőszobát lehet és kell egyedire tervezni, hanem a zuhanykabint is. A tervezés pedig a zuhanykabin ajtó kiválasztásától egészen a zuhanykabin jellegének és fajtájának megtervezéséig tart. Nemcsak esztétikát és hasznosságot kell figyelembe venni, de a tér kínálta lehetőségeket is a kivitelezés megvalósíthatóságának figyelembe vételével. Most, hogy már Ön is látja ez egy nagyon összetett, minden – mindennel összefüggő munkamenetet igénylő művelet, hívjon minél előbb! Álmodjunk, tervezzünk, építsünk együtt egy csodaszép zuhanykabint és fürdőszobát! Építsünk együtt egy üvegcsodát fürdőszobájába!

Szakmai tanácsok

Minimum 8mm-es vastag edzett üveg legyen. Ennél vékonyabb üveget biztonsági okokból nem érdemes rendelni. Tökéletes vízzárás, letisztult modern formavilágok, egyedi vagy hagyományos tálcákra építve. Beépítési idő: kb. 2hét.

Galéria