Üveg homokfúvás

Üveg homokfúvás - Üvegcsoda Kft.

Az üveg homokfúvás eljárással rengeteg lehetőség nyílik számunkra a tekintetben, hogyan használjuk fel az üveget. Az üveg felhasználása számos esetben nemcsak esztétikus hanem költséghatékony is ( kifejezetten hosszú távú felhasználhatóság ) továbbá mindezek mellett, rengeteg funkcióval bír, amit kültéri és beltéri elhelyezése esetén ki tudunk használni. Meglátásom szerint legtöbb esetben az üveget, mint építő – díszítő anyagot használják és ezen esetekben kerül képbe az üveg homokfúvás is.

Az üveg homokfúvás technológia segítségével, lehetőségünk van arra, hogy annyira látassunk valamit az üvegajtó vagy zuhanykabin ajtó mögött amennyire akarunk, hiszen az üveg homokfúvás erősségétől és számától függően, tudjuk szabályozni azt, hogy mennyire legyen ’’ átlátszó ’’ az üveg. Tereket tudunk az üveg homokfúvás technológia segítségével egybenyitni és elválasztani. Gondoljunk csak egy beltéri több szobából álló irodába, a szobák mindegyikét el tudjuk választani a homokfúvással elhomályosított üveggel, így egy zárt atmoszférát megteremtve adott irodahelyiség használójának. Ugyanakkor mégsem azt a teljes elszigetelt, teli fa, vagy más anyaggal elért, teljes zártságot sugalló hatást tudunk kelteni. Ugyanebben az irodában gondolkodva, mennyire jól tudna mutatni, egy kizárólag üveggel körülvett nagy tárgyaló helyiség, szlogennel ellátott üvegajtóval és persze ha már itt tartunk, akkor miért ne lehetne a tárgyaló üvegajtaját leszámítva, mindegyik iroda ajtó üveg homokfúvással elhomályosított, amennyire kell, és az ajtókra a cég brand neve vagy logója, mottója belegravírozva. Ugye látja mennyi – mennyi mindenre lehet használni az üveg homokfúvás technológiáját.

Én most csak egyetlen egy példát ragadtam ki, és néhány másodperc alatt, ahogy elképzeltem egy elegáns iroda szobáit és tárgyalóit elválasztó üvegajtóit ötlöttem ki ezeket a megoldásokat. Gondoljon bele, ha elmondja, milyen elképzelései vannak, mik az igényei, milyen problémákat kellene megoldani, mennyire nagy az eszköztár, ami rendelkezésre áll annak érdekében, hogy a tökéletes megoldást megtaláljuk Önnek. Funkcionalitásban és esztétikában egyaránt az üveg homokfúvás az egyik leggyakrabban használt fegyverem az eszköztáramban, a számtalan megoldásként szolgáló lehetősége miatt. Ha elakadt tehát egy tervezésben, nincs ötlet hogyan válasszon el vagy nyisson egybe tereket, vagy csak a zártság és egybe nyitott terek érzetét keltő megoldásokra van szüksége, hívjon bátran és tervezzünk egy üvegcsodát együtt Önnek!